وریا: کسب قهرمانی در آسیا جادوگری نیست!
به گزارش صدای قرن ؛ وریا غفوری در حاشیه برگزاری مراسم اختتامیه دوره مربیگری بی آسیا، درباره استوری امیر قلعه نویی و دعوت از او برای انجام بازی خداحافظی در تیم ملی گفت: آقای قلعه نویی لطف کردند ولی من بازیهای زیادی برای تیم ملی انجام ندادهام و زیر ۳۰ بازی بود. در ۲ دوره جام ملتهای آسیا حضور داشتم و در ۲ دوره جام جهانی به من شانس حضور در این مسابقات داده نشد.
او ادامه داد: ترجیحم این بود در تیمی که علاقه دارم و هوادارانی که سالها با آنها خاطره دارم، ورزشگاهی که خاطرات تلخ و شیرینی در آن تجربه کردهام، خداحافظی کنم که این اتفاقات رخ نداد. انشاءالله بتوانیم در ادامه با مدیریت یا مربیگری به فوتبال ایران کمکی کرده باشیم.
غفوری درخصوص حضور تیم ملی در تورنمنت کافا نیز گفت: به نظر من بازیهای کافا ارزشی برای فوتبال ایران نداشت. اگر فوتبال ایران به دنبال پیشرفت است تا سطحش بالا برود، باید از ردههای پایه برنامهریزی شده و برنامهها اجرا شود. فقط به این ختم نشود که بعضیها بیایند حرفهای قشنگی بزنند و بروند و هیچ پیگیری و نظارتی نباشد.
او اظهار داشت: برای رشد فوتبال، باید با برنامه ریزی و سازماندهی که انجام میشود و با پیگیریهایی که لازم است صورت بگیرد، ابتدا از ردههای پایه شروع کنیم و سپس در سطح بزرگسالان نتیجه آن را ببینیم. ما فقط به بخش بزرگسالان نگاه میکنیم. متأسفانه با توجه به امکانات ضعیف سخت افزاری که در بخش فوتبال حاکم است، به نظر من با قابلیتی که در کشور وجود دارد، فاصله داریم.
او در مورد احتمال قهرمانی تیم ملی فوتبال ایران در جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ نیز خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم تا برنامه ریزی و سازماندهی و مدیریت نظارتی خوب نباشد، نمیتوانیم موفق شویم. این جادوگری نیست و مسیری است که در کل دنیا تعریف شده است. شاید به صورت موردی اتفاقی رخ دهد و مثلا استقلال خوزستان قهرمان لیگ برتر شود، اما این اتفاق همیشگی نیست. اگر بخواهید این موفقیت ادامه پیدا کند، باید حتما برنامهریزی داشته باشید.
غفوری در پایان گفت: کلی اتفاقات رخ میدهد که موفقیت به دست میآید. بعضی اوقات تیمهای ایرانی در سطح باشگاهی به فینال بازیهای آسیایی میرسند ولی قهرمانی به دست نمیآید و تیمهای عربستانی، ژاپنی و کرهای قهرمان میشوند و هر سال شانس بزرگی دارند ولی تیمهای ایرانی این شانس را ندارند و این جای تأسف دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0