بیگی:

صدا و سیما وجود برخی از سیاسیون و مجریان را عنصر نامطلوب تشخیص می‌دهد

نماینده مردم تبریز با انتقاد از عملکرد سازمان صدا و سیما گفت: صدا و سیما وجود برخی از سیاسیون و مجریان را در قاب تلویزیون عنصر نامطلوب تشخیص می‌دهد.

احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار صدای قرن اظهار کرد: امروز صدا و سیما در رابطه با جامعیتی که در قانون اساسی برای آن وصف کرده و حضرت امام خمینی (ره) نیز از آن به عنوان یک دانشگاه یاد کرده است به دور می‌بینیم.

*صدا وسیما در مقابل تبلیغات رسانه‌های معاند اثرگذاری ندارد

وی با بیان اینکه صدا و سیما عملاً از رسالت اصلی خود بسیار فاصله دارد افزود: صدا و سیما یک سازمان عریض و طویل با جمعیت قابل توجه و بودجه بسیار بالا است که قابلیت اثرگذاری و رویارویی آن با شبکه‌های معاند خارجی را که شاید با یک صدم این بودجه دارند، اداره می‌شوند دارا نیست.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این عدم اثرگذاری صدا و سیما به نوع سیاست‌گذاری که در آن اتفاق می‌افتند باز می‌گردد تصریح کرد: صدا و سیما که عملاً می‌بایست قاب مردم بوده باشد، نیست بلکه قاب گروه خاصی است و اینک هم مسئولان صدا و سیما خودشان این مطلب را اذعان می‌کنند که ما برای گروه خاص در حال تولید برنامه هستیم.

*قصور و انحصاری شدن صدا وسیما باعث گرایش مردم به رسانه‌های دیگر شد

بیگی با انتقاد از اینکه این کم توجهی و قصور سازمان صدا و سیما به مردم باعث گرایش آن‌ها به رسانه‌های دیگر و مرجعیت یافتن آن‌ها برای دریافت اطلاعاتشان گفت: اثرگذاری موضوعات فرهنگی رسانه‌های دیگر به مراتب بیشتر از اثراگذری صدا و سیما خود را نشان می‌دهد و عملاً صدا و سیما با میدان انحصاری که به آن سپرده شده است آن اثرگذاری را ندارد.

وی با بیان اینکه با وجود فضای مجازی و رقابتی الان فضای مجازی با صدا و سیما دارد و عملاً این سازمان در حاشیه قرار گرفته است عنوان کرد: این سازمان از هر کجایی که مدیریت می‌شود نتیجه‌ی مدیریتشان نتیجه قابل اعتنایی نیست و عملاً مرجعیت صدا و سیما را در تدارک افکار عمومی، روشنگری و مجهز کردن آن‌ها در رویارویی با شبکه‌های معاند به حداقل رسانده‌اند.

*ظرفیت شنیدن منتقدین را ندارد

بیگی با بیان اینکه صدا و سیما ظرفیت شنیدن و بازتاب دادن صحبت‌های متفاوت را به هیچ عنوان ندارد اضافه کرد: کسانی که صاحب یک پایگاه اجتماعی شده‌اند و بعد هم صدا و سیما تلاش کرده آن‌ها را حذف کند، در مقابل ما هم کسانی داریم که باز از صدا و سیما به یک پشتوانه اجتماعی دست پیدا کردند ولی صدا و سیما نتوانست این افراد را حفظ و نگهداری کند و عملاً آن‌ها به ضد این سازمان تبدیل شدند.

وی گفت: ۵ ماه پیش در مناظره‌ای که من در صدا و سیما با آقای قربان‌زاده داشتم سبب شد که آقای قربان‌زاده به عنوان رئیس سازمان خصوصی‌سازی در مقابل سؤالاتی که من از وی درمورد مولدسازی مطرح می‌کردم طاقت نیارود و جلسه‌ی مناظره را ترک کند.

بیگی افزود: عجیب‌تر از ترک‌ایشان حذف مجری برنامه بود؛ یعنی صدا و سیما به تصور اینکه مجری برنامه تعمداً و سازمان یافته چنین صحنه‌ای را پدید آورده سبب شد که مجری آن برنامه که در واقع برنامه‌ای علمی، فنی و تخصصی بود را حذف کند و این سزاوار نبود.

*از جریان سومی صحبت می‌شود که حق صحبت ندارد!

این نماینده مجلس با بیان اینکه برنامه‌های سازمان صدا و سیما ظاهراً برای روشنگری عمومی دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب است و فقط آن‌ها نظرات خود را بیان می‌کنند گفت: هر دو جریان علیه نفر و گروه سومی در حال صحبت کردن هستند، گروهی که امکان حضور به آن داده نشده و در پایان مناظره نیز به پیروزی اصلاح طلب که با ظاهر منتقد وارد شده بود ختم می‌شود.

بیگی تأکید کرد: من چند بار از سازمان صدا و سیما خواستم که اگر بنای روشنگری دارند به آن جریان سوم اجازه بدهند که آن نیز در یک برنامه حاضر شود و از خود دفاع کند و در این خصوص چند بار نیز تذکر داده‌ام.

وی با اشاره به وجود برخی از ملاحضات و ابلاغ آن به سازمان صدا و سیما از سوی شورای عالی امنیت ملی بیان کرد: حتماً از سوی شورای امنیت ملی و نهاد‌های امنیتی به رسانه‌ها و خبرگزاری‌های ما یک‌سری خطوط قرمز ابلاغ می‌شود و صدا و سیما نیز از این مسأله مستثنی نیست ولی این نمی‌تواند باعث شود که این سازمان مرجعیت خود را از دست بدهد و آن‌هایی که دارند در بیرون از مرز‌های کشور برای این کشور نقشه می‌کشند و دسیسه می‌چینند مرجعیت پیدا کنند.

بیگی در پایان با اشاره به حذف مجریان دارای پایگاه اجتماعی از صدا و سیما عنوان کرد: صدا و سیما وجود برخی آدم‌ها را عنصر نامطلوب تشخیص می‌دهد ولی ما اخیراً دیده‌ایم که حتی کسانی که در جریان سال ۸۸ سابقه‌ی زندان و دستگیری داشتند به آن‌ها اجازه داده شد که بیایند و صحبت کنند و این مسأله خوبی است؛ ولی آنچه مورد نقد ماست که چرا این وسعت نظر در مورد جریان سوم دیده نمی‌شود؟!

انتهای پیام/